Tudatosan eladó álomlakást vettünk Budapesten

Az egyik barátnőm mesélt nekem a tudatos álomról, mint fogalomról. Úgy gondoltam, hogy miért ne, végül is, egy próbát megér. Éppen lakást akartunk találni Budapesten, amikor is úgy gondoltam, hogy a jó lakás megtalálását elősegíthetném a tudatos álom dologgal. Elalvás előtt a képzeletbeli házunkra gondoltam, és egy lakberendezős magazinnal aludtam el. Megpróbáltam semmi másra nem gondolni, csak a házra.

Álmomban a számítógép előtt ültem, és a monitoron megláttam az álomházról egy képet. A férjem is mellettem ült, és vadul a képernyőt bökdöste.

Mikor felébredtem, tudtam, hogy ez egy jel, odaültem a számítógépemhez, és elkezdtem keresgélni, míg nem rátaláltam a nextapro.hu-ra. Elsőre sima egyszerű apróhirdetéses oldalnak tűnt, ahol nagy mennyiségben eladó lakásokat lehetett találni Budapesten, de aztán megláttam, hogy milyen olcsók, és hogy sem a hirdetésért, sem a böngészésért nem kell regisztrálni. Sőt, az eladott ingatlan után jutalékot sem kell fizetni. Hát akkor ezért használja mindenki ezt! Tudtam mit kell beállítani a szűrőknél, és végül valahára rá is leltem arra a lakásra, amit szó szerint megálmodtam. Nekem is hihetetlennek tűnt, és mikor elmeséltem a férjemnek, akkor neki is. De hát, vannak csodák, nem voltam rest, azonnal ráírtam a hirdetőre. A hirdető nagyon kedves és szimpatikus volt a levele alapján, így meg is beszéltünk egy időpontot, amikor megnézzük a házát. Én már készítettem is a foglalót, mivel biztos voltam benne, hogy ez lesz az igazi. És, hölgyeim és uraim, igazam is lett! Megvettük.