Eneos, a világ őre

Már egy ideje szerettem volna kipróbálni, milyen igazi autóversenyzőnek lenni. Férfiként fontosnak tartom a férfias tevékenységek rendszeres végzését, hiszen mi más tenne minket felsőbbrendű lényekké, mint azok a képességek, amelyeket ezek során a cselekvéseink során kihasználhatunk, s amelyek a gyengébbik nemből igencsak hiányoznak. Ezt az álmomat ugyanakkor valljuk be, igen nehéz lett volna elérnem. Jogászként dolgoztam egy jól menő központi cégnél, és egyrészt alig akadt időm az ilyen mulatságokra, másrészt a feleségem a kilencedik hónapban járt már a kisfiunkkal (hála istennek, nem is tudtam volna mit kezdeni egy lánnyal), és sajnos női mivoltából fakadó gyengeségéből kifolyólag folyamatos törődést igényelt. Megmondtam neki, hogy lehetőleg ne a munkaidőmben szüljön, azt mondta igyekszik, én meg persze rögtön rávágtam, hogy ő nem tudja, milyen kemény az élet valójában, és hogy az igyekezet ide kevés…

Mindenesetre végül is sikerült éppen az ebédidőmben elkezdődniük a fájásoknak, szóval el kellett jönnöm a cégtől, hogy kórházba vigyem, ráadásul a napi menü az ebédlőben rántott sajt volt, így persze arról is lemaradtam. Szerettem volna, hogy megtanulja a leckét, így a kórházba menet megmondtam neki, hogy előre tudja, ezért büntetést fog majd kapni, mégpedig kiadósat…

Megrettenve a büntetés módjától és mértékétől, Klára elintézte nekem a szülés után, hogy megismerkedjek egy magyar autóversenyzővel, és hogy még egy darabon vezessem is a kocsiját. Valami elképesztő élmény volt!

Talán az egyik legnagyobb dolog számomra mégis az volt, hogy láttam, hogy rakják össze az autókat. Nagy szerencsém volt, mert láttam, milyen motorolaj töltetik az autókba. Akkor találkoztam életemben először az Eneos motorolajjal, amely egy vezető japán vállalat sajátja, és még a Drift versenyeken is ezt használják, annyira menő az anyag. Növeli az autók teljesítő képességét, és minden előnyét kiemeli ez az olaj, még a legrosszabb ladának is, tompítva a járművek negatív vonásain.

Úgy döntöttem, nekem kell ilyen otthonra, és felocsúdva a hatalmas élménytől, amit az autóversenyek testi tapasztalata jelentett számomra. Meg is rendeltem az olajwebshop.hu oldaláról az eneost magamnak, egy 4 literes verzióban, az próbának pont jó, sőt, tökéletes volt az én autómba.

A betöltés után rögtön tettem is egy próbát, és minden igaz volt, amit az eneos állított magáról, vagy amit valaha hallani lehetett róla. Az autóm olyan könnyedén siklott az úton, hogy egyértelmű volt a különbség, olyan nyilvánvalóan érezhető, mint a férfi és a nő közötti differenciák. Onnantól kezdve, hogy az eneos működött a kocsimban, még az asszonyt is szívesebben furikáztam össze-vissza. Nagyon boldoggá tett autózni, az új kedvenc élményem lett az életemben. Ráadásul kocsikázni férfias is, senki nem képes úgy megfogni a kormányt, ahogyan egy férfi…

Szóval hálás vagyok az eneosnak, hogy új értelmet adott az életemnek, remélem majd a kisfiamba is belenevelhetem, hogy milyen fontos a motorolaj minősége. Meg azt is elvetem majd benne magként, hogy az olajwebshop.hu oldaláról rendeljen, hiszen az ottani remek kínálatból pompás dolgokat lehet vásárolni, ráadásul nagyon kedvező áron.

Szóval minden férfinek ajánlom, hogy vegyen autót, ha még nincs neki, az autóba meg eneost rendeljen az olajwebshop oldaláról – ennél jobb összetétel a világon nincsen, és nagyon úrinak érezheti magát az ember tőle. Egy szó mint száz, az eneost mindenképp ajánlom!