Egy tökéletes flottakezelőről álmodtam, aztán lehet ez nem is csak egy álom?

Amióta hallottam a tudatos álmodásról, nem hagy nyugodni. Egyszer volt benne csupán csak részem véletlenül gyerekként, akkor még nem ismert ezt a fogalmat, hogy tudatos álmodás. Azt tudom, akkor nagyon élveztem, mert olyanokat csináltam, amit nem mertem, vagy egyszerűen lehetetlen a való életben megtenni. Aztán az ember hozzászokik hamar a jóhoz, azóta is a fejemben él és vágyok arra a képességre, hogy legalább álmomban csináljak azt, amit akarok. Rengeteg utána olvasás és videó nézés kellet ahhoz, hogy nagyjából megértsem, hogyan kell ezt használni, bár szerintem még így is elég béna vagyok benne…

Pár hete sikerült irányítanom az álmom, bár elég érdekes sztori volt. Egy cégigazgató voltam és éppen a vállalkozás flottáját építettem ki, hogy a sok egyen munkásom, egyen autóval járjanak. Nem volt sok alkalmazottam, körülbelül úgy 6, de mindenkinek akartam autót, és birtokomban volt egy lehetőség, ahol hasonló kondíciókkal dolgoztak, mint egy multinál. Hisz nekem nem kellett túl sok autó, de még erre a pár darabra is igen jó futamidőt kaptam, azaz választottam és egyeztettem, mert több csomag közül lehetett választani. Ráadásul kaptam segédanyagot, hogy mielőtt hagyom magam rábeszélni bármire is, tájékozódjak a témában. Az álmomban minden igényemet felülmúlta az az autó kölcsönző, lízinges és miután felébredtem, szomorúan tapasztaltam, hogy igazából se cégem, se járműveim.

Egyik cimborámnak elmeséltem, ezt a tudatos álmom. Ő csak nevetett. Meglepett voltam, hogy ez miért vicces, aztán mutatott a telefonján egy oldalt. Azon kívül, hogy tökéletesen volt optimalizálva a készülékre, majdnem ugyan azokat a feltételeket láttam az oldalon, mint amiről álmodtam. Elgondolkoztam azon, hogy vajon láttam-e már ezt a szolgáltatást, mert ennyire nem lehet kísérteties a hasonlóság! Mindenesetre örültem, hogy létezik egy olyan lízing, kölcsönzési forma, amiről álmodok, így, ha valamikor szükségem lesz rá, azonnal fogom tudni melyik flottakezelő lesz a választásom!

Cimborám csak nevetett, a meglepődött fejemen, pedig megérthette volna, hogy ez az egybeesés több mint véletlen. Találkoztam azzal a flottakezelővel, amiről álmodtam és közel, ha nem ugyan olyan feltételekkel dolgoznak.

Érdekes ez a tudatos álmodás, mert most teljesen összezavart a dolog, nem tudom, hogy meglévő emlékből dolgoztam, vagy teljesen saját volt és ezt már más is kitalálta és szolgáltat is vele igen jól! Akárhogy is legyen, én továbbra is gyakorlom a tudatos álmodást, mert hátha egyszer eszembe jut megint valami hasonló ötlet, amit talán még nem valósítottak meg és akkor az lesz az én kiutam a szürke panelrengetegből és a tudatos álmodásból is, hiszen ha van, pénz sok vágy tud teljesülni!