CO2 palack nélkül sör sem lett volna a koncerten

Biztos sokan tudják, hogy mit is jelent az a tudatos álom, mert szerintem mindenki legalább egyszer átéli ezt az életében. Néha nálam is előfordul, hogy mikor álmodok, tudatomnál vagyok, úgy értem, hogy álmomban felfogom, hogy jelenleg csak álmodom, és nem a valóságban vagyok. Fura egy jelenség, de én szeretem, mert, amikor rosszat álmodok, de pont az egy tudatos álom, akkor bármikor fel tudok kelni belőle. Én uralom, hogy meddig álmodom és ez néha teljesen izgalmas. Bár mostanában nagyon sokat dolgozom, még hétvégén is, és amikor már teljesen ki vagyok fáradva, akkor általában nem szoktam álmodni. Ha igen, akkor nem emlékszem rá, mert annyira álmos vagyok, hogy az alvási idő is számomra olyankor olyan, mintha csak két percet aludtam volna. De, amikor ránézek az órára, akkor látom, hogy több órát is aludtam.

Utoljára három héttel ezelőtt volt benne részem, hogy tudatosan álmodtam. Egész héten végig dolgoztam, nagyon álmos voltam, de volt mellette még egy másik munkám is, egy koncertet szerveztünk le az egyik szabadtéri szórakozóhelyre. Természetesen pont akkor derült ki, hogy a sörcsapolással gondok vannak, mert a CO2 palack kifogyott. Azt pedig azonnal valahogy pótolni kellett, hiszen az emberek több, mint a fele sört iszik a koncerteken, meg amúgy is. A sör az kell, hiszen szórakozóhelyről van szó, nem engedhetjük meg magunknak, hogy ilyen dolgokban hibázzunk.

Gyorsan körbetelefonáltam mindenkinek, aki ebben a témában illetékes volt, hogy azonnal meg kell oldanunk ezt a helyzetet, mivel nem sokára nyit a szórakozóhely és még ott tartunk, hogy a sörcsapolás még mindig nincs megoldva. Minden más megvolt, viszont a CO2 palack azonnali utánpótlására volt szükség. Ugyan megoldódott a probléma és nem csúsztunk el semmivel, azonban a palackok tényleg az utolsó pillanatban érkeztek meg.

A koncert végül is nagyon jól lezajlott, teltház volt, a fellépő együttes is nagyon jól érezte magát, úgyhogy boldog voltam, hogy ez is sikeresen sült el. Igaz, hogy már nagyon fáradt voltam, de olyan jól éreztem magam attól, hogy az este ilyen sikeres lett, hogy még aztán ott maradtam a többiekkel. Ennek fejébe pedig én is ittam egy sört. Igaz, hogy nem szeretem, ezért csak a pohár feléig voltam képes elfogyasztani, a többit odaadtam a páromnak. Mindenki jól érezte magát, még viccesen a CO2 palack jelszóra is koccintottunk kétszer, persze most már én is jót nevettem rajta, de amikor éppen a vészhelyzet kellős közepén már felforrósodott telefonnal próbáltam megmenteni a pultosokat, akkor nem nevettem annyira. De mindegy is, túl vagyunk rajta és ez a lényeg.

A céggel, ahonnan a CO2 palack megrendelések jönnek, készségesen segítettek és amilyen gyorsan csak lehetett, helyszínre elhozták nekünk őket, így nem kellett nekünk a fél városon keresztül mászkálni, főleg a csúcsforgalomban. Szerencsére tényleg jól alakult az este, viszont máskor valószínűleg még hamarabb kell a helyszínre mennem, hogy leellenőrizzem, hogy biztos minden a helyén van, és nem csúszunk el semmivel.

Aztán amikor hazamentem a buli után, természetesen nem tudtam teljesen kipihentem és nyugodtan aludni. Még mindig bennem volt a napközbeni izgalom a CO2 palack miatt, és ezért ugyan aludtam, de álmomban szintén tudatomnál voltam megint, úgyhogy amikor reggel felkeltem, nem voltam egyáltalán kipihent. Mivel aztán másnap nem volt dolgom, ezért pihenéssel töltöttem a napot. Sikerült is napközben aludnom pár órát, aztán viszont a telefoncsörgésre keltem. A barátaim hívtak, hogy nem megyünk-e el esetleg este moziba. De hát nagyon nem éreztem magam fittnek, így lemondtam az estét, máskor majd bepótoljuk, mondtam nekik. Hát másnap ugyanúgy felhívtak, hogy akkor menjünk moziba. Nem bírtak magukkal, még nevettem is, hogy hihetetlen, hogy nem tudnak megülni a fenekükön, de a legújabb horror filmet szerették volna megnézni. Úgyhogy végül beleegyeztem, összekészülődtem és elmentünk a moziba. Nagyon jó film volt, úgyhogy örültem, hogy elmentem velük végül és nem otthon ültem a négy fal között.